6. helmikuuta 2012

The First One

Eli oon siis lähdössä vaihtoon Amerikkaan lukuvuodeksi 2012-2013, ja tarkotuksena ois kirjotella tähän blogiin kuulumisia ennen lähtöä ja tietty sitten sinne päästyäni. Järjestönä toimii siis AFS sekä täällä Suomen päässä että myös Jenkeissä ja ainakin tähän mennessä oon ollu tosi tyytyväinen siihen!

Vielä ei oo mitään tietoa siitä, mihin päin oon menossa ja luultavasti saan odotella sijoitustietoja vielä muutaman kuukauden. Lähtö tulee todennäkösesti olemaan elokuun alussa, jos mulle on löytynyt sopiva hostperhe siihen mennessä ja mä tosiaan toivon että löytyy!

Pidän tätä blogia lähinnä omaksi muistoksi ja kavereita ja perhettä varten, mutta kaikki lukijat on tottakai tervetulleita! Nyt aluksi ei oo kauheesti mitään kerrottavaa, mutta kirjottelen tänne aina kun jotain uutta selviää. Voisin jossain välissä kertoa vähän siitä miten päädyin lähtemään vaihtariksi ja ehkä vähän myös ittestäni siltä varalta, että tätä on lukemassa muutkin kun tutut.

Kommentoikaa ja kysykää vapaasti kaikesta mitä mieleen tulee! (:

11 kommenttia:

 1. Heips, kiva että eksyit mun blogiin, aina kiva törmätä muihin '12-13 jenkkivaihtareihin! Mieki jään seuraamaan tätä sun blogias:)

  VastaaPoista
 2. Heimuute unohin tosta aijemmasta kommentista sellasen jutun että mulla on tuolla omassa blogissa sellanen lista johon lisäilen muita vaihtareita jotka on jenkeissä samaan aikaan, ni aattelin että voinko lisätä sunki blogin siihen? :)

  VastaaPoista
 3. Joo lisää vaan! Ja tosiaan, on kiva löytää muitaki lähtijöitä (:

  VastaaPoista
 4. Heii! Haluisin itekki vaihtoo mut lähtisin vasta 2013-2014. Jenkit ois todennäkösesti munki ykkösvaihtoehto :) ja järjestöks oon päättäny AFS:n! Jään seurailee sun blogia, toivottavasti saisit perhe- ja sijotustiedot pian ! Ois kiva jos kertoisit muuten AFS:n toiminnasta ja miten pääsit mukaan ymsymsyms... :)

  VastaaPoista
 5. Sun blogis löytyy nyt kans siitä listalta :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin jään seurailemaan sun blogias, kiva löytää afs:n kautta lähtijöitä!!! (:

  VastaaPoista
 7. veea: Moi! Mä voisin väsätä postauksen just noist jutuist heti ku on joissain välis aikaa :) Mäki toivon et sais jo lisää tietoo, mut pitää jaksaa odotella kärsivällisesti. Kiva et säki oot innostunu lähtee vaihtoon, suosittelen kyl ehdottomasti AFS:ää ;)

  Milla: Kiva! (:

  R: Niinpä, meitä vaan tuntuu olevan tosi vähän täällä ku ei meinaa millään löytyy! :D

  VastaaPoista
 8. Hei huomasin, et liityit mun lukijaks ja oot vielä lähdössä saman järjestön kautta ja samaa aikaa jenkkeihin! täällä on näköjää muitaki sinne lähtijöitä, kivaa :) En yleensä kommentoi tällee randomisti kenellekkää mut kiva tietää vähä et ketä on tulos kans viettämää vuotta sinneppäi :) Niin ja kiitos et liityit lukijaks, kiva blogi ittelläski! :>

  VastaaPoista
 9. weera:Joo näköjää kommentoitii ristiin, mut kiitos! (:

  VastaaPoista
 10. heippahei :) lähen ite kans vaihtariks jenkkeihi 12-13 ja aattelin jäädä seurailee mite sun vuosi tulee menemää! laitan linkin ni voit käydä halutessas kattoo mun vaihtari blogi:)

  http://wildheartrunsforever.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. Lilli: hauska törmätä muihi vaihtareihi, mäki seuraan sun blogia! (=

  VastaaPoista