26. maaliskuuta 2012

Houston, Texas!!!

SAIN HOSTPERHEEN JA PAIKKANA SIIS HOUSTON, TEXAS! Ihan uskomaton tunne, kun ei todellakaan odota niitä tietoja vielä ja sitten menee vaan ja avaa sähköpostin ja siellä odottaa VIESTI HOSTPERHEELTÄ! Mä olin just lukenut muitten blogeista, miten ne nyt on saanut hostperheitä ja sähköpostia avatessani mietin, että jos sielläkin olisi tieto mun perheestä, mutta se tuli tosiaan shokkina, kun siellä oikeesti oli viesti.



Houston on siis toi punanen tähti tossa kartassa eli aika etelässä ollaan ja sää on sen mukanen. Keskimäärin 99 päivänä vuodesta on yli 32 astetta lämmintä ja talven kylmimpänä kuukautena eli tammikuussa lämpötila on 6-17C. Ihan mahtavaa päästä paikkaan, missä ei ikinä sada lunta ja on kesä melkein ympäri vuoden! En voi uskoo, että pääsin Houstoniin, koska se on just sellanen paikka minne oisin halunnukin päästä! En malta odottaa, että pääsen jo sinne helteisiin seikkailemaan. (:

Houston

AFS:ltä tuli tänään tiedot isäntäperheestä ja hostmom oli laittanut sähköpostin lauantaina, joten aluksi olin aika hämmentynyt, kun hostmom oletti viestissä, että oon jo saanut heidän tietonsa AFS:ltä. Viestissä ei kerrottu esim. mun tulevaa koulua tai osotetta. Kuitenkin mä tein vähän salapoliisityötä ja netistä sitten etsin mun perheen tarkemmat tiedot. Sain selville, että mun tuleva koulu on Jersey Village High School, jossa on siis 3277 oppilasta eli aika iso verrattuna nykyseen 500 oppilaaseen. Koulun perusteella päättelin, että asun varmaan jossain siinä lähettyvillä eli Luoteis-Houstonissa, ja tänään se vahvistui, kun sain sitten tarkemmat tiedot sähköpostilla AFS:ltä.

Jersey Village High School eli mun tuleva koulu

Perhe vaikuttaa ihan mahtavalta ! Siihen kuuluu äiti, isä, 19-vuotias poika ja 15-vuotias tyttö ja sit meillä on vielä kissa ja koira. Mulla on hostsiskon kanssa vaan 8kk ikäeroo ja on ihanaa, että siellä on sitten saman ikänen tuttu heti alusta asti, ja oon varma, että meistä tulee tosi hyvät ystävät! (: Poika opiskelee yliopistolla, joten häntä en nää kovin usein, mutta onneks aina lomilla. Perhe on myös luterilainen, mikä on aika jännää, koska harvat Jenkeissä on. Hauska päästä näkemään, miten erilainen tää meijän sama uskonto voi olla toisella puolella maapalloa.

Tällä hetkellä en tiiä mitään huonoo asiaa mun perheestä ja vuodesta Houstonissa, joten mietinkin, että miten just mun kohalle kaikki voi osuu näin hyvin. Sain perhetiedotkin mun mielestä tosi aikasin, mikä ei kyllä yhtään haittaa! Ainiin, talo vaikuttaa ihanalta, mulla on oma huone ja jaan kylppärin siskon kanssa. Naapurusto on ihana lähiö, ihan kun suoraan Täydellisistä naisista ja meillä on oma uima-allas takapihalla. Parempaa ei voi toivoo! (:

Mun piti tehä postaus ittestäni, mutta sitten tulikin tällänen yllätys, joten se nyt lykkääntyy vielä vähän. Teen sen kyllä pikapuoliin. Kysykää ja kommentoikaa ihan vapaasti, jos jotain jäi epäselväksi tai muuten vaan, oon vieläkin ihan fiiliksissä tästä joten voi olla sekava postaus. :D

Joo ja vielä tosiaan sen verran, että mun orientaatioleiri on siis 12.-13.5.2012 Porvoossa, anyone? Ois kiva kuulla jos joku sattuis samalle. Ihanaa kevään jatkoa vaan kaikille! =)

24 kommenttia:

  1. Onnittelut hostperheestä! Voi että ku itsekkin sais jo jotain tietoa siitä mistä tuun ens vuoden viettämään :D

    Muthei tuo Houston kuulostaa mahtavalta! Oon ite just haaveillu mm. Texasista :) Sulla tulee varmasti olemaan tosi ihana vuosi siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Toivotaan että saat kans tiedot pian. Varmasti tulee ihana vuosi enkä malta odottaa! (:

      Poista
  2. Oi vitsi iha sairaan siistii! Onnee oikeesti! Avasin heti oman sähköpostin ku näin tän sun postauksen mut ei siellä ainakaa vielä mitää mailia AFS:ltä oo tullu :/ toi sun perhekki kuulostaa iha täydelliseltä ja toi paikka....voih oon nii innoissani sun puolest, heheh :D ONNEA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, no sullekin voi tulla tieto millon vaan eli kannattaa olla varuillaan ;) et arvaa miten innoissani mä oon, kaikki tuntuu niin mahtavalta! kiitos!!

      Poista
  3. ONNEA!!! Texas on varmasti ihan mieletön ja perhekki ja sijainti ja ihan kaikki kuulostaa täydelliseltä! :):):) Ittellä vaa vaihtariuskuume nousee ja nousee ku lukee tämmösiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ei muuta ku vaan hakemukset lähtemään niin säkin oot tässä pisteessä ennen kun huomaatkaan! ja suosittelen ehdottomasti AFS:ää koska tää on toiminu niiiin UPEESTI tähän mennessä!!! =)

      Poista
  4. voi vitsit, onnee ihan sikana!! :) texas on varmaan niiiin siisti paikka ja sun perhe vaikuttaa hirveen kivalta ja toi täykkäri-lähiö!! :D onnee onnee!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep niin vaikuttaa! kiitos paljon !! (:

      Poista
  5. voutsi epistäää! onnee iha sikana!=)

    VastaaPoista
  6. No voihan :DD kaikki muut afs:n vaihtarit alkaa saamaan perheitä paitti mä! Ihan epistä, mut kauheesti onnea!!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä ME ollaan saatu nää tositosi aikasin, että ei kannata huolestuu! (: kyllä se sunki täydellinen perhe vielä ilmestyy, kiitos!

      Poista
  7. Onneks olkoon kuulostaa hyvältä paikalta viettää ens vuosi! ;)) en voi olla muuta kun kateellinen :D

    VastaaPoista
  8. Löysin sun blogin just ja tä on tosi kiva, näi alkuinfo :D mut ooi vitsi ku oot saanu ihanalt kuulostavan perheen ja paikan, ja näin aikasi vaiks vissii moni muuki on jo saanu :D oon niiiiiin kateellinen!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! (: ja joo kuulostaa ihanalta ja tuli tosi aikasin, ei suurin osa kuitenkaan oo vielä perhettä saanu. toivotaan et muilleki alkais nyt perheitä löytyy!! :))

      Poista
  9. Anonyymi4/03/2012

    ihana viel nähä noi kaikki kuvat ! saraaaaaaaa onneee nii paljon <3 !! kelaa oot tienny jo mitä jotai 9 päivää!!! ps täs se linkki ku lupasin: http://www.pouvez-vousrepeter.blogspot.com/ ps oon sun lukija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoooos!! niinpä, 9 ihanaa päivää! jee kiitos linkistä, mäki sun <3 (;

      Poista
  10. heii! tehtiin facebookiin ryhmä ens lukuvuoden vaihtareille :) saa liittyä!

    https://www.facebook.com/groups/251320151630907/251326451630277/

    VastaaPoista
  11. moikka! me tehtiin facebookiin semmonen vaihtariryhmä joten welcome säkin ja kutsu muitakin tietämiäs vaihtareita mukaan! :-) http://www.facebook.com/groups/251320151630907/

    VastaaPoista
  12. Hei arvaa mitä! Mullekkin on tullu että mun sijoitus ois jossaki Houstonin lähellä! Mutta se ei oo vielä varmaa koska nyt se riippuu koulusta vielä että pääsenkö sinne vai en :)

    portkeytousa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho ei vitsi, jos pääset sinne nii varmaan tullaan törmäämään sitten siellä joissain tapaamisissa! (: jään jännittää tätä sun tilannetta (;

      Poista
  13. Mun oli pakko tulla kommentoimaa jotai, ku löysin iha liikaaki samanlaisii juttui tosta sun tekstistä mihin voin samaistuu. Kun siis mä oon itekki lähössä Texasiin vaihtoon, sellaseen paikkaan ku Jourdanton. Se on kans tuol etelässä, mutta siel sisämaassa ja sää on tosi samanlaista varmasti ku Houstonissa. Mullaki on 15-vuotias hostsisko ja me jaetaan kans kylppäri! :D Mut jään kyllä seurailee nyt tätä blogii, koska mielenkiintost nähä sit jatkos mite jollai muullaki menee siel aika lähistöllä aika samanlaisessa ympäristössä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vähänkö kiva että on näin samantyyliset! :D mäki jään kyllä seuraa sun blogias (:

      Poista