1. huhtikuuta 2013

I Don't Mind Spending Everyday Out On Your Corner In The Pouring Rain

Ei oo taas tullu kirjoteltuu, mutta ei mitään kummempaa kirjotettavaakaan oo.

Pari viikkoo sitten näin mun tulevan puolison, eli menin hostsiskon kanssa Maroon 5:n keikalle. Oli ihan MIELETÖNTÄ, Adam Levine...ei ees sanat riitä, se on vaan uskomaton. Oli yks parhaista keikoista ikinä ja ehdottomasti aion mennä uudestaan niitä kattomaan! Siellä oli myös Owl City ja Neon Trees lämppäreinä, et tosi hyvä yhdistelmä oli.
Owl City
Maroon 5


Viime viikonloppuna mentiin hostmomin serkkujen luo maalle, Goliadiin. Ei tehty mitään sen kummempaa. Käytiin parilla hautausmaalla kattomassa sukulaisten hautoja, ja mut yllätti se, että siellä on tosi monia hautakiviä valmiina odottamassa että ihmiset kuolee. Musta ainaki tuntuis oudolta iskee hautakivi maahan teksteineen kaikkineen odottamaan että mä kuolen. Jotkut oli nipin napin 60-vuotiaita ja silti jo löyty hauta valmiina. Joillain oli kivessä jo kuvakin omasta naamasta odottamassa. Aika karmivaa, jos multa kysytään.
Goliad

Hirsipuun historiaa


Ite hirsipuu, toi on siis oikeustalon edessä et suoraan sieltä oikeudenkäynnistä ihmiset passitettiin ulos hirtettäväks. Ei enää tosiaan.

Pääsiäismunien metsästystä
En mä tässä mitään oikeen oo tehny, koulua, tanssia, koulua, tanssia, vähän unta, tanssia. Tosiaan mulla on nyt joka päivä koulun jälkeen tanssitreenit koululla viiteen asti ja sitten vielä ma ja ti tanssia koulun ulkopuolella nii vihdoin tuntuu että pääsee vähän taas tanssimaan. Aikaa ei jää millekään, varsinkaan blogin päivittelylle.
Tänään on tosiaan aprillipäivä nii aamulla hostmom oli laittanu pingispalloja autotallin oven päälle. Ne sit tippu meiän päälle aamulla ku lähettiin kouluun ja luulin niitä ensin ötököiks nii meinasin saada sydänkohtauksen. Mut muuten en oo mitään piloja nähny.

Tässä nyt tällanen pikapostaus, hyvää aprillipäivää!

-Sara

6 kommenttia:

 1. Me ois menty mnun hostsiskon kanssa Maroon 5:n keikalle sillon ko ne oli Dallasissa mutta ko se oli torstai ko ne oli siellä nii meillä ei ollu kyytiä. damn i wanted to gooo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh that blows! Se oli ihan mahtavaa!

   Poista
 2. Ei paha combo toi Maroon 5 + lämppärit!!! Nauroin niin tulle hauta kivi jutulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä, oli niin cool! Ja joo me naurettiin kans :D

   Poista
 3. oi oon niin kateelline tosta Maroon 5:sta!! Haluisinn ite päästä niin kovasti niitä kattomaan!:D Onpas muuten mukavanoloinen blogi siulla!
  ps. :)
  http://myundiscoveredworlds.blogspot.fi/

  VastaaPoista