5. kesäkuuta 2013

Goodbye JVHS!

Tänään alkoi virallisesti kesäloma! Otin viimeset kokeet aamulla ja nyt voin vaan lomailla loppukesän. :)

Meiän koulu, Jersey Village High School, on ihan hyvä koulu, mutta kyllä sitä Suomen lukioa osaa arvostaa tän jälkeen. On se porukka kuitenkin jotain ihan muuta ja näkyy hyvin se, että lukioon mennessä tarttee ihan ok arvosanat. Ja mun mielestä reilu 500 oppilasta on kivempi kuin 3300 oppilasta. Usein tuntu, että kouluun hukkuu. Mutta nyt ei siis enää koulua, on se aika omituista eikä sitä oikeesti ymmärrä, että tonne ei tule enää ikinä menemään. Tavallaan haikeeta, mutta koulu on aina koulua, ja kyllä se loma tulee tarpeeseen!

En voi kuitenkaan sanoa, ettei enää tarvitse kouluun astua, sillä lauantaina otan vielä ACT:n ja se tapahtuu meiän koululla. Se on siis sellanen koe, joka otetaan ennen collegeen menoa, ja se kertoo collegeille miten hyvin todennäkösesti tuut pärjäämään. Tosta ja SAT:ista pitää saada tarpeeks hyvä tulos, että pääsee sisään collegeen, ja jos pärjää tarpeeksi hyvin, voi saada stipendejä helpommin.
Otin molemmat jo kerran, mutta en oo tyytyväinen tuloksiin niin aion ottaa ne uudestaan. Ei oo enää aikaa ottaa SAT:ia täällä, joten otan sen sitten uudelleen Suomessa. 

Kesälle mulla ei suuremmin oo mitään suunnitelmia. Auringon ottoa, oon onnistunut jo palamaan useempaan otteeseen, mutta sieltä se rusketus tulee. Uimista, oma uima-allas, jonka vesi on lämmintä ilman lämmittämistä on tosi kiva, tänäänkin uin 50 minuuttia. Shoppailua, vielä pitää päästä nauttimaan halvoista hinnoista. Varmaan pari museoa, Houstonissa on tosi hyviä museoita niin käyn ne vielä kiertämässä. Avaruusasema, en mä voi Houstonista lähteä ennen ku oon NASA:n nähny. Ja sitten vaan yleistä hengailua ja rentoutumista.

Kävin eilen kävelyllä ja otin muutaman kuvan meiän naapurustosta. En oo tainnnu aikasemmin mainita tätä, mutta meillä on siis ankkoja ja sorsia sun muita joka puolella. Se on tosi iso ongelma meiän naapurustossa, koska siis kaikki tiet on täynnä niitä ja ne on jo niin tottunu ihmisiin ja autoihin, että ne ei ees väistä autoja vaan kävelee suoraan alle. Meillä oli just postilaatikon vieressä pesä yhellä ankalla ja hostmom meni sinne ja ravisti kaikkia munia, ettei vaan ne kuoriudu. Oon tosi eläinrakas, mutta tää on siis ihan hullua. Ei täällä kohta voi enää asua, tolle asialle pitää tehä jotain. Ne vaan lisääntyy lisääntymistään ja kohta me hukutaan ankkoihin.
KotikujaMyös oravia täällä on ihan valtavasti

Ankkoja...

..ja lisää ankkoja...

...ja lisää...

...ja lisää

Täällä mä lenkkeilen


Postilaatikoita

Kaikilla roikkuu USA:n ja Texasin liput pihallaHome sweet home
 Nyt alan nauttimaan lomasta, kolmen viikon päästä oonkin jo nukkumassa omassa sängyssä...pelottavaa. Mutta tätä ei vielä murehdita! Hyvää lomaa kaikille :)
Tein eilen omenapiirakan aikani kuluksi, ja kaikki rakasti sitä-Sara

2 kommenttia:

 1. Ne vaan lisääntyy lisääntymistään ja kohta me hukutaan ankkoihin.

  voi video ku kivan nakoista ja rumia teidan ankat ja tarpeellinen lisays "postilaatikoita", en tajunnutkaan :D !!!

  3 VIIKKOA MITA IHMETTAAAAAAAA
  ja paivaa vaille kuukaus tasan nii nahdaan <3 <3 raksu oot paras

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä, ihan kamalii noi ankat! 15 päivää nii pitää jättää kaikki tutut, APUAAA!!!! kohta nähään (:

   Poista