19. joulukuuta 2012

Ready for Christmas!

Joululoma on jo melkein täällä ja nyt on taas aikaa kirjotella kuulumisia.

Viime viikolla lähti pakettia Suomeen ja kyllä on kallista! 35 euroo pitää maksaa että saa paketin toivottavasti 6-10 päivässä Suomeen. Ja paketin sisältö hintoineen kaikkineen pitää listata postissa, tuli kyllä tosi alakanttiin ne hinnat arvioitua mutta tuskin sillä suuremmin on väliä. Ja kyllä se lopulta saatiin lähtemään.

Viime keskiviikkona hostveli tuli joululomalle kotiin. Kiva olla kaikki kotona tälleen pitkään. Torstaina päätettiin tehä pila hostdadille ja käännettiin koko jääkaapin sisältö kyljelleen. Oltiin sitten ihan ku mitään ei ois tapahtunu kun se tuli kotiin ja alko ottaa ruokaa kaapista. Se ei kuitenkaan ees tajunnu et kaikki oli sivuttain, vaikka se avas jääkaapin kolme kertaa ja otti sieltä jotain. Se jopa kääns joitan takasin pystyyn, mut meiän piti melkein käskee sitä kattomaan jääkaappiin ennen ku se tajus että kaikki on kyljellään. Oli kyllä naurussa pidättelemistä kun se availi sitä ovee eikä tajunnu mitään...oi näitä arki-illan iloja.
Torstain outoudet ei kuitenkaan loppunu tähän. Istuttiin Austinin kanssa sohvalla kattomassa telkkaria, kun hostdad yhtäkkii sano et ulkona on vuohi. Tää ei siis tosiaan oo mitään landee että kyllä saa kauan ettiä ennen ku löytää vuohia mistään. Ei ees ensin uskottu sitä mutta kun se vaan jatko väittämistä nii mentiin kattomaan ja siellähän se vuohi tuijotti ikkunan takana. Se oli törmänny meiän ikkunaan ja seiso sitte siellä pihalla. Mentiin ulos kattomaan ja se vaan vaikutti olevan tosi eksyksissä. Lopulta hostdad lähti Austinin kanssa ottaa sitä kiinni, mut se ehti sitten jo kadota jonnekkin. Meiän koira meni ihan sekasin tästä, ois kauheesti halunnu lähtee sen vuohen perään. En kyllä ihan ekana odota törmääväni vuoheen tossa pihalla, mutta ei sitä koskaan tiiä. Houston on yllätyksiä täynnä...

Sain tosiaan myös uuden liaisonin tossa muutama viikko sitten. Edellisen tapasin kerran, mutta ei oo kyllä silleen ollu tarvettakaan tukihenkilöille. Se on kahen muunkin vaihtarin tukihenkilö joten mentiin sitten kaikki kolme niille. Tehtiin jenkkien versioita pipareista eli ihan vaan perus sokerikeksejä kuorrutuksella, pelattiin pelejä ja mentiin kattomaan leffaan Life of Pi. Se oli tosi hyvä leffa, suosittelen. Ja vieläki kyl kirpasee Suomen hinnat ku näillä kallein leffalippu on alle 5 euroo... Ei oo elämä reiluu, ei.
Mut on aina kiva hengailla muitten vaihtareitten kanssa. Ja tuli kyllä sellanen fiilis et puhunpa mä hyvää englantii ku vertaa niihin... Mulla on melkein suomi jo se paljon heikompi kieli eikä koskaan tuu sellasta tilannetta etten ymmärtäis mitä joku yrittää sanoo. Mutta oon huomannu et joillain vaihtareilla tulee joka päivä vastaan uusia sanoja ja vieläkin pitää miettii tosi paljon kun haluu sanoo jotain. Ja kyllä sen huomaa miten paljon on englanti kehittyny täällä. Mun enkku oli aika hyvä jo ennen ku tulin tänne mut kyl se sujuvuus on jotain ihan muuta ja ei tarvii miettii oikeestaan ollenkaan että miten joku asia nyt sanottiinkaan, se vaan tulee ihan luontevasti. Mut johan täällä ollaan yli 4 kuukautta oltu että ehkä se on jo aikakin puhuu sujuvasti.
Käytiin myös kattomassa Hobitti ja se oli tosi hyvä! Ei se tietenkään Lord of the Ringsin tasolle pääse, mutta oli silti hyvä leffa. Eikä tuntunu yhtään et se ois kestäny melkein kolme tuntii.

Nyt on final exam-viikko eli muistuttaa tavallaan Suomen lukion koeviikkoja mut meillä on myös joitain normaaleja tunteja. Ja näitä on vaan kaks kouluvuoden aikana, ennen joululomaa ja ennen kesälomaa. Kursseja on siis yleensä 7 ja seniorit saa olla ottamatta 4 koetta, juniorit 3 jne. Eli mä oon junior nii periaattees pitäis ottaa 4 koetta mut ranskassa ja teatterissa pystyin tekee kokeen etukäteen ja tanssissa meiän ei tarvii tehä koetta, joten mun ainoo koe on teen leadership. En sit menny tänään kouluun ja huomennakin on vapaapäivä. Eli lomalla tässä periaatteessa jo ollaan, perjantaina vaan teen leadership koe.

Host momin äiti teki mulle joulusukan! :)
Meillä tehtiin koulussa tällanen. Kaikki on jo niin kyllästyneitä tohon biisiin mut ei se mitään.
Lauantaina on perheen yhteinen joulujuhla ja ens viikolla jo joulu. Tää loma tuli kyllä ihan oikeeseen aikaan, hyvää joululomaa kaikille!

-Sara

4 kommenttia:

 1. Anonyymi12/21/2012

  Hei, tervehdys lumen ja pakksen keskeltä ja oikein hyvää joulua ja ihanaa loppuvuotta! Terkuin Lea (Sannan äiti)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus :) Oot natska ja salee puhut ihan ku jenkki oon ihan varma <3 Vahan ootte randomeita noit juttuja kaannellessa mun piti lukee pari kertaa ennen ku tajusin. Hyvaa joulua haleja pus ! Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha yup me ollaan tosi randomeita :D Samoin! (:

   Poista