24. joulukuuta 2012

Merry Christmas!

Nyt se joulu sitte on täällä. Ei tunnu joululta, ulkona yli 20 astetta ja aurinko paistaa, Suomessa kutsuttais kesäks, täällä se on talvi. Lumesta ei siis tietoakaan. Tai joulufiiliksestä. Täällä joulu on oikeesti joulupäivänä, niinhän se pitäis mennä mut Suomessa joulua juhlitaan aina ennemminki jouluaattona. Tänään ei siis oo mitenkään arjesta poikkeeva päivä, paitsi että illalla mennään joulukirkkoon.
Huomenna on sitten ite joulupäivä ja me alotetaan joulu isolla aamupalalla meiän kotona yhessä perheen ja isovanhempien kanssa. Sitten avataan lahjoja ja vietetään aikaa yhessä. Kolmelta mennään momin vanhempien luo jouluaterialle, mitä se ikinä tarkottaakaan. Siellä sit avataan lisää lahjoja ja juhlitaan joulua. Tässä siis meiän joulu lyhyesti, ihan tavallinen perhejoulu ilma turhaa hössötystä.

Lauantaina meillä oli family Christmas eli sukulaisia tuli meille ja vietettiin yhessä joulua. Lähinnä syötiin, juteltiin ja avattiin lahjoja. Oon tosi hämmentyny tästä lahjojen määrästä, jo pelkästään lauantaina sain tosi paljon lahjoja sukulaisilta, vaikken ite edes antanu niille mitään. Mutta se on täällä tapana nii en valita, tykkäsin tosi paljon! Meillä oli myös lahjojen vaihto -peli eli jokainen toi lahjan ja jokainen sai valita yhen paketin vuorollaan. Voit joko varastaa jonkun muun lahjan tai ottaa paketin, jota kukaan ei oo vielä valinnu. Sama lahja voidaan varastaa yhteensä kolme kertaa. No tottakai mun lahja varastettiin ja lopulta päädyin puhelimeen liitettävän kaiuttimen kanssa. En sit ees ottanu sitä vaan annoin sen momille koska en ois sillä yhtään mitään tehny. Oli kuitenki hauskaa! :)
Eilen tuli lisää sukulaisia käymään ja niidenkin kanssa vaihdettiin lahjoja ja syötiin päivällistä.

Eilen leivoin korvapuusteja ja siihen meni kyllä paljon paljon enemmän aikaa kun ajattelin. No sain ne kuitenkin lopulta valmiiksi ja kaikki tykkäs tosi paljon! Oon nähny nätimpiäkin pullia mutta aika hyvin ekaks kerraks, oon tosi tyytyväinen. Joku päivä vielä kun jaksan niin teen karjalanpiirakoita, mutta se tulee olemaan vähän vaikeempaa joten keräilen voimia vielä jonkun aikaa...
Perjantaina mentiin kattomaan Trans-Siberian Orchestraa ja se oli siis periaattessa rock-joulukonsertti, ei ihan mun juttu ja meinasin nukahtaa sen lähes kolmen tunnin aikana pari kertaa mutta ihan jännä kokemus. En ottais silti uusiks...
Mun ekat omatekemät korvapuustit :)

Oon jo ihan valmis jouluun, jee! Eiköhän se joulufiilis sieltä joulukirkosta viimeistää löydy. Ei mulla kummempaa tälläerää.

IHANAA JOULUA KAIKILLE SUOMEEN, AMERIKKAAN JA YMPÄRI MAAILMAA!

-Sara

4 kommenttia:

 1. Mul on ihan sama juttu ton joulufiiliksen suhteen, aika olematon kun ei oo lunta tai kylmyyttä tai mitään :D ihan jees kuitenki kokee tällanen erilainenkin joulu.. ja noist lahjoista sama juttu, oli niiin outoo saada lahjoja kaikilta sukulaisilta joiden olemassaolosta ei ees tienny :D mut en valita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mä tykkään lahjoista joten ei se mitään! :D ja mulle ei oikeen tullu se joulufiilis missään vaiheessa, tuntu ihan tavalliselta ajanvietolta sukulaisten ja perheen kanssa mut ei silti joululta. tosi kivaa oli kuitenki!

   Poista
 2. ja ps. hienoja pullia ! ;)

  VastaaPoista