1. tammikuuta 2013

Happy New Year!

Loma on kyllä aina loma, oli sitä sitten missä tahansa. Vaikka koulu ei sinänsä oo niin raskasta täällä, kyllä huomas että oli loman tarpeessa. Ei tarvii ajatella kouluu tai murehtii mitään, voi vaan nauttii täällä olosta. Oon nauttinu rentoutumisesta niin paljon ettei tosiaan oo ollu aikaa ees päivitellä tänne mitään.

Joulu tuli ja meni. Joulufiilis sen sijaan...ei tullu. En sanois ees että se oli toi sää, jotenkin ei vaan mikään tuntunu joululta. Mulla oli tosi kivaa, en mä sitä, mutta ei tuntunu joululta. Enemmänkin vaan viikonlopulta perheen kanssa. Mutta sää oli tosiaan kiinnostava. Aamulla oli kauhee tuuli ja saatiin tornadovarotuskin, niitä ei siis yleensä ikinä talvella tuu vaan pelkästään kesäsin. No sitten se tuuli lakkas ja päivällä oli 25 lämmintä ja aurinko paisto, ihan täydellinen sää. Illalla sen sijaan tuuli tuli takasin ja ilma viileni tosi rajusti. Yöllä mentiin ihan pakkasen puolelle ja sitä ei siis tapahdu ku ihan pari kertaa vuodessa! Että tosi nopeesti mentiin tornadosta kesäsäähän ja siitä sitte 30 astetta kylmempään talveen. Kyllä oli kiinnostava päivä.
Sähkötkään ei ton tuulen takia millään meinannu toimia. Vähän väliä oli sähköt poikki ja koko ajan piti olla taskulamppu valmiina uuden sähkökatkoksen varalta. Tätä kesti siis koko päivän ja se oli tosi rasittavaa. Täällä siis aina jos tuulee nii tulee sähkökatkos, Suomessa niitä on tosi harvoin...

Jouluaattoiltana käytiin joulukirkossa, mutta muuten jouluaatto oli ihan tavallinen arkipäivä. Joulupäivä alotettiin isolla aamiaisella hostmomin veljen ja vanhempien kanssa. Aamupalan jälkeen alettiin heti availemaan lahjoja ja sain kyllä tosi paljon kaikkee. Sain onneks neuleita ja rakastan niitä! Suomalainen sisu on kadoksissa ku oon ihan jäässä täällä jos ulkona on joskus 10 astetta tai ees 15. Ajattelin etten tarvii mitään lämpimiä vaatteita, mutta väärässä olin. Nyt onneks on lämpimämpääkin vaatetta kaapissa. Sain myös huiveja, lahjakortteja, koruja, meikkejä, kynsilakkoja, kaikenlaista pientä. Tykkäsin tosi paljon kaikesta, ei ollu yhtään lahjaa mistä oisin ees hetken ajatellu että en mä tätä tarvii. Perhe tuntu myös tykkäävän tosi paljon mun lahjoista, joten oon tosi tyytyväinen. :)
Lahjojen avaamisen jälkeen pelattiin pelejä ja katottiin leffa ja sitten mentiin momin vanhempien luo syömään. Se oli ihan tavallinen päivällinen, en syöny enempää/erilailla ku minään tavallisena arki-iltana. Mua ei yhtään tää haitannu koska en oo mikään jouluruoan ystävä. Ja eipähän pitäis erityisemmin tulla mitään joulukiloja! Sen jälkeen avattiin vähän lisää lahjoja ja pelattiin pelejä. Tosi kiva päivä oli, mutta ei silti yhtään joulun olonen.

Uusivuosikin jo tosiaan oli. En voi uskoo et on jo tammikuu...enkä ees haluu uskoo. Olin yhen kaverin luona juhlimassa uuttavuotta ja oli aika samanlainen uusvuos ku mitä Suomessa on tottunu näkemään. Hauska ilta jokatapauksessa!
Lomalla oon lähinnä hengaillu kavereitten kanssa, kattonu leffoja, nukkunu... Kävin myös luistelemassa mun kaverin kanssa ja en muistanu miten kauheeta se on! Nolotti suomalaisena siellä yrittää esittää että tietää mitä tekee ku en oo vuosiin luistellu ja aina oon sitä vihannu. Olin kuitenki parempi ku suurin osa porukasta, ne ei ees uskaltanu päästää irti seinästä. En kyllä silti aio mennä luistelemaan uuudestaan.
Käytiin yks päivä Houstonin keskustassa syömässä lounasta ja kattomassa maisemia. Mentiin sellaseen torniin missä sitten otin parit kuvat Houstonin keskustasta, täällä mä siis asun.


Huomenna on sitten suunta kohti Cozumelia viideks päiväks eli sunnuntaina takasin. Siellä ei kännykkää voi käyttää, joten ihan ilman teknologiaa vietän loppuviikon, tiukkaa tekee mut ihan hyvä välillä pitää taukoo. Aion vaan ottaa aurinkoo ja rentoutuu enkä murehdi mitään.

Hyvää uuttavuotta kaikille! :)
Mä palailen taas ens viikolla, mutta nyt kohti lämpöä!

-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti