21. tammikuuta 2013

And there goes my January

Anteeks etten oo mitään tänne päivitelly, ei vaan millään oo aikaa. Kaikki aika minkä oon kotona menee läksyjen parissa ja ei sitten vaan enää jaksa kirjottaa tänne. Nyt koitan kuitenki kertoo vähän tammikuun tapahtumista.

2. tammikuuta lähettiin siis Cozumeliin, joka on saari tossa Karibialla ja se kuuluu Mexicolle. Lento kesti pari tuntia, ja vaikka täälläkin on 10 astetta tosi kylminä päivinä nii kyllä se 30 astetta tuntu kivalta! Eka päivä meni lähinnä uima-altaalla/rannalla makoillessa ja nauttiessa lämmöstä ja auringosta.
3. tammikuuta mentiin koko päivän kestävälle retkelle Chichen Itzaan, joka on vanha Maya-kaupunki. Siellä lähinnä katteltiin raunioita ja bussimatka oli tosi pitkä.
4. tammikuuta lähinnä makoiltiin rannalla ja otettiin aurinkoo. Oli ihana vaan rentoutuu eikä ajatella yhtään mitään. Käytiin myös kiertelemässä kauppoja, mut ei siellä ollu muuta ku lähinnä turistikamaa.
5. tammikuuta mentiin snorklaamaan. En ollu ikinä snorklannu mut aika helppoo se on, joten ei ollu mitään vaikeuksia. Tykkään kattoo kaloja mut meinasin saada sydänkohtauksen ku yhtäkkii huomasin et sellanen suht iso kala on ihan mussa kiinni. Oli silti tosi hieno kokemus ja ehdottomasti haluun mennä uudestaan kokeilemaan. Nähtiin mm. barracuda, kilpikonna ja tosi iso rausku.
Oltiin koko päivä lähinnä lautalla ja mulla on taipumusta merisairauteen, joten aattelin et se on vaan matkapahoinvointii ku alko tulla tosi huono olo. Hostveli valitti samaa jo aikasemmin, ja kun päästiin takasin hotellille, tajusin ettei se tosiaan oo mitään matkapahoinvointii. Me saatiin molemmat ruokamyrkytys ja se oli ehkä elämäni hirvein ilta/yö. Ei pystyny nukkumaan tai tekemään yhtään mitään, koko ajan oli ihan hirveen paha olo ja vähän välii oksens. Ei mikään kiva kokemus, mutta kyllä se siitä lopulta ohi meni, vaikka ensin ei todellakaan tuntunu siltä! Seuraavana päivänä oli jo paljon parempi olo. Mulla ei siis ikinä oo ollu ruokamyrkytystä ja en todellakaan toivo sitä kenellekään koska ihan kamalaa se oli.
6. tammikuuta palattiin sitten kotiin ja täytyy sanoo että kyllä ne Suomen lentokenttä käytännöt on kivoja... Ei tarvii tullissa jonottaa koko päivää ja varmistaa ettet nyt vaan ois joku terroristi tms tulossa tuhoomaan Amerikan. Lopulta päästiin kuitenkin kotiin ja oli kiva taas nukkua omassa sängyssä.
Tosi kiva reissu oli ja ihanaa vaihteluu. On hyvä välillä myös vaihtaa vähän maisemaa, se virkistää kummasti.

9. päivä oli sitten taas paluu arkeen. Ei koulu kauheesti nappaa ja nyt kun otin psykan niin pitää tehä tosi paljon töitä. Kaikki menee kuitenkin tosi hyvin, en vaan oo tottunu tähän työmäärään. Tänään on kuitenkin vapaapäivä, joten tää kouluviikko on onneks vaan neljä päivää.
Mitään ihmeellistä en oo tehny, kunhan nyt hengaillu kavereitten kanssa ja käyny koulussa. Ihan outoo miten koko ajan ootan et hiihtoloma tulee tossa helmikuun lopussa joten kyllä sitä nyt koulussa jaksaa käydä, mutta eihän se oikeesti tuu! No, onneks on spring break maaliskuussa, joten ehkä mä selviin.

Lauantaina käytiin Houstonin eläintarhassa ja se oli tosi hieno ja iso paikka. Oli tosi kiva päivä! :)
Blogger ei nyt anna mun ladata kuvia, joten sorry! Saatte pärjätä ilman. Koitan tulla taas pian päivittelemään lisää, ettei ihan kuolis tää blogi. Kysykää ja kommentoikaa jos on mitään mielessä!

-Sara

4 kommenttia:

 1. Ei tarvii tullissa jonottaa koko päivää ja varmistaa ettet nyt vaan ois joku terroristi tms tulossa tuhoomaan Amerikan. << :DDDDDdd mort de rire!!! kiva kun kirjotit. mita ihmetta ettei sulkaa Blogger lisaa kuvia :o mul kyl. tsemppii pus

  VastaaPoista
 2. kuulostaa kivalta noi sun reissut ja kaikki (paitsi se ruoka myrkytys :D) mul oli muute sama juttu bloggerin kaa mun pitää eka ladata ne picasaa ja valita sieltä sit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tosi ärsyttävää! toivon et alkais toimii normaalisti

   Poista