9. toukokuuta 2012

Lähtöpäivä!!

Äsken tuli siis AFS:ltä sähköpostia, missä kerrottiin kaikkien tarkat lähtöpäivät ja meillä Jenkkeihin lähtijöillä se on 9.8. Sinne lennetään viiteen eri paikkaan, Chicagoon, Houstoniin, Los Angelesiin, New Yorkiin ja Seattleen, ja oon niin ilonen, että Houston on yks noista, koska pääsen sitten suoraan sinne. Chicagoon, Houstoniin ja Los Angelesiin letäjät lähtee kaikki samalla lennolla Amsterdamiin Helsinki-Vantaalta klo 6.35 ja siellä sitten vahdetaan konetta ja jokainen suuntaa omaan kaupunkiin. NYCiin lennettäis suoraan, mutta musta toi et on sentään vaan yks vaihto on ihan hyvä. Ja sentään pääsen lentämään suoraan Amsterdamista Houstoniin eikä tarvii lentää Jenkkien sisällä ollenkaan. En kyllä tykkää siitä, että lento on noin aikanen, koska ois ollu kiva nähä porukkaa tona samana päivänä vielä, mutta tolla mennään! 92 PÄIVÄÄ, CAN'T WAIT !

Ja tosiaan, AFS:n vapaaehtonen kävi meillä reilu viikko sitten. Se kerto omasta vuodestaan ja siltä sai kysellä sitten ihan mitä vaan. Mulla kävi tosi hyvä tuuri, koska ne laitetaan kertomaan vaihtareille vaan kohdemaan perusteella eikä sen tarkemmin, mutta meillä käyny ex-vaihtari oli itekin ollu Houstonissa! Ihan mieletön tuuri, koska se ois yhtä hyvin voinu olla ihan toisella puolella Jenkkejä, mutta osukin samaan kaupunkiin. Sen kanssa oli tosi kiva jutella ja ajattelin itsekin varmaan sitten palattuani ruveta vapaa-ehtoseksi.

Lauantaina se ois sitten suunta kohti Porvoota AFS-leirille, odotan innolla! Koulu ei nyt oikein nappaa, mutta enää kaks viikkoa koeviikkoon, että ehkä tän jaksaa tsempata. Kesän tuloa ja elokuun 9. päivää odotellessa... (:

~Sara

4 kommenttia:

 1. Oon niin kateellinen sulle kun sulla on vielä koko vuosi edessä! :D viimesiä viikkoja mennään täällä Arizonassa... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä pitää vaan sittn ottaa kaikki irti! Ja musta tuntuu että toi on mullaki edessä jo ennen ku huomaankaan... Aika menee siellä varmaan niin nopeesti :(

   Poista
  2. Totta!!! Ja joo varsinkin kevät on menny ihan hullun nopeesti!

   Poista
 2. Hei käy tsekkaas mun blogi ku haastoin sut sellasee jutskaa! :)

  http://dulcetiny.blogspot.com/

  VastaaPoista