20. marraskuuta 2012

Over 100 days I've been living my dream...

Hejsan! Ajattelin tulla taas vähän kertomaan kuulumisia ja mitä oon puuhaillu viimeaikoina.

Viime viikonloppuna oli koulun tanssijoitten sleepoverit. Teamin sisällä on neljä eri rankia eli mikskä sitä nyt haluu kutsuu, ryhmää, ja mä oon Voice. Meitä oli 12 tyttöö siellä ja oli kyl tosi hauskaa. Katottiin ehkä maailman huonoin kauhuleffa, The Haunting of Whaley House, et jos haluutte nauraa, kannattaa kattoo. Sillon se kyl oli tosi creepy välillä, koska meitä oli ehkä kolme hereillä ja se teki siitä paljon pelottavamman... Me tehtiin myös omat mukit siellä, mun piirrustustaidoilla oon suht ylpee mun mukista, vaikkei se kyl oo mikään kovin mahtava. Kaikki laitto jonkun Taylor Swift quoten omaan mukiinsa, koska meiän rank on voices eli se oli se yhdistävä tekijä meiän mukeissa. Mutta... Iso mutta, kun piirtää tussilla mukiin, se ei näköjään kestä, vaikka ne sano testanneensa sitä. Ja me pidettiin niitä mukeja uunissaki ja ne tussit oli sellasii, jotka pitäis pysyy. Mut näköjään ei eli tuloksena melkein kokonaan valkonen muki, koska kaikki mun piirtämät jutut lähti irti. Ei voi mitään... :/

Sunnuntaina kävin (ekaa kertaa) juoksemassa täällä ja voi että mä rakastan juosta täällä! Mä pystyn vaan kävelee ulos ovesta ja siinä heti on pari "järvee" (lue: lammikkoo), joitten ympärillä kulkee lenkkipolku, jota pitkin on tosi kiva juosta. Maisemat on tosi nättejä ja on kiva juosta puitten seassa. Eikä kyllä tarvii muita lenkkeilijöitä varoo, näin pari ihmistä kävelyllä mutta muuten kaikki tykkää käyttää autoja eli lenkkipolku on kokonaan mun. Oli viilee päivä eli about 25C mut silti oli tosi kuuma juostessa ku aurinkoki paisto. Kosteus täällä saa kans ilman tuntumaan aina paljon lämpimämmältä mitä se oikeesti on. Juoksin noin 7 mailii eli reilu 11km ja kyllä huomaa että kunto on paaaaaaaaljon huonompi ku Suomesta lähtiessä... Oon aina ollu tosi laiska juoksemaan yksin enkä jaksa juosta kovin kauaa ilman ketään motivoijaa, joten toi tuntu ihan sopivalta matkalta. Ehkä mä tästä innostun juoksemaan enemmän ja saan palautettuu vähän paremman kunnon. Vaikka kunto on huonompi, en silti oo mun mielestä lihonu ainakaan näkyvästi. Eli tosi tosi hyvä juttu, koitan vaan pysytellä erossa kaikesta ihanan rasvasesta jenkkiruoasta.

Ruoasta puheenollen, thanksgiving on melkein täällä! Oon tosi innoissani, koska tää on mun eka thanksgiving ja on kiva viettää aikaa perheen kanssa. Ja ruoan. Sitä tulee olee ihan liikaa, mutta ehtii sitä laihduttaa myöhemminki, tää on kuitenki once in a lifetime kokemus. (:
Vaikka nyt on vasta kiitospäivä, tuntuu ihan joululta! Joka paikka on täynnä joulumainoksii ja -koristeita ja joululaulut soi kaupoissa. Mut ihan kohtahan se joulu jo on, apua minne kaikki aika menee.... Nyt nautin kuitenki tästä lomasta, joka alko tänään. Perjantaina on suunta kohti Dallasia perheen kanssa ja mennään taas kattomaan hostveljen Austinin collegen football peliä. Kiva että Austin on taas tulossa kotiin, perhejuhlapyhät on jees.

Huomenna meen ostamaan mekkoo Gold Duster Formaliin, joka on jo ens viikon perjantaina. Ajattelin hommata tän mekon hyvissä ajoin mut jotenkin ei oo ollu aikaa aikasemmin. No kyllä sen vielä kerkee. Toivottavasti löydän jonkun hyvän mekon, joka käy sitte vanhoihinki! :)
Ei mulla muuta tällä erää, sori ettei oo kuvia, mutta ei vaan oo tullu otettuu hirveesti niitä...

-Sara

2 kommenttia:

  1. Oon aina ollu tosi laiska juoksemaan yksin enkä jaksa juosta kovin kauaa ilman ketään motivoijaa, joten toi tuntu ihan sopivalta matkalta << ikava sun kaa juoksemista! <3 ostelet koko ajan ihanii mekkoja oon jealeous!! hyvaalomaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla myös sun kaa! Ajattelin sua ku juoksin <3

      Poista