2. joulukuuta 2012

It's beginning to look a lot like Christmas

Anteeks, taas on aikaa vierähtäny mut koko ajan on niin kiire ettei oo vaan kerenny kirjottelee.
Viime viikolla oli siis Thanksgiving-loma keskiviikosta sunnuntaihin ja torstai oli ite Thanksgiving. Keskiviikkona menin ostamaan mekkoa Gold Duster Formaliin ja löysin kivan mekon, makso noin 90 euroo ja ajattelin ehkä käyttää tota samaa mekkoo myös vanhoissa. Saatan kuitenki ostaa myös Promia varten uuden mekon, joka saattais olla kivempi vanhoihin mut saa nähä. Kaikki on kuitenki niin paljon halvempaa täällä et ei tunnu ees pahalta maksaa ton verran pitkästä mekosta, jenkit on kuitenki kauhuissaan koska niitten mielestä se on kallis.
Thanksgiving dayna mentiin hostmomin vanhempien luo, ne asuu siis ehkä kilometrin päässä meistä eli ei kauas tarvinnu mennä. Sinne tuli noin 30 sukulaista ja katottiin siellä yhessä Texansien football peliä telkkarista, syötiin ja pelattiin pelejä. Mulla tulee lähinnä mieleen joulu, ilman lahjoja vaan. Oli tosi hauskaa vaan viettää aikaa perheen kanssa ja ruokaa oli kyllä tarpeeks. Niin ja en oo ennen syöny kurpitsapiirakkaa (? pumpkin pie) ja täytyy kyl sanoo et se on yllättävän hyvää!
Perjantaiaamuna kaheksalta lähettiin sit ajamaan kohti Dallasia. Matka kesti noin 4 tuntia ja onnistuin nukkumaan koko matkan näkemättä mitään maisemia, koska olin nukkunu vaan kolme tuntii edellisenä yönä. Jenkit rakastaa draamaa ja jotenki oon päätyny ratkasee kaikkien ongelmia täällä, mutta ei mua haittaa. Eli jos kaipaat terapeuttia niin tänne vaan viestiä, kyllä mä vielä muutaman autettavan lisää voin ottaa. No takasin aiheeseen, perjantaina meillä oli lähinnä vaan aikaa tapettavana, joten mentiin ensin kävelemään sellaseen puistoon, jossa oli yli sata patsasta tai taideteosta. Dallas ei oo kovin kaukana Houstonista, mutta silti siellä näytti ihan syksyltä kun lehdet vaihtaa väriä ja putoo, meillä sitä ei hirveesti nää. Ton puiston jälkeen mentiin käymään yhessä ostoskeskuksessa, koska oli sentään kuuluisa Black Friday. En ostanu kuitenkaan mitään mut kierreltiin muutamissa kaupoissa ja koska oli jo iltapäivä, siellä ei enää ollu kovin paljon ihmisii. Voin silti periaatteessa sanoo et oon ollu shoppailemassa Black Fridayna. Sieltä mentiin kattomaan Austinin bandtreenejä football peliä varten ja illallisen jälkeen mentiin vaan hotellille nukkumaan.
Lauantaina mentiin ensin kattomaan yhtä patsasta, The Mustangs of Las Colinas, joka on kai aika suosittu nähtävyys siellä, en ihan tiiä miks koska mun mielestä sillä ei ollu mitään kovin kummosta merkitystä. No, tulipahan nähtyä. Ajettiin myös Dallasin keskustassa ympäriinsä ja näin myös sen paikan, jossa Kennedy ammuttiin. Auton ikkunasta tosin, mutta ei siinä kauheesti näkemistä oo, taas näitä asioita että voin sanoo nähneeni ton. Yheltä alko Texas Tech - Baylor football peli ja mä luulin ettei se lopu ikinä... En vieläkään rakasta footballia ja toi neljä tuntii kestäny peli ei ollu mun juttu. Se oli kuitenki todennäkösesti viimenen football peli johon tuun täällä menemään, jee...?
Sunnuntaina lähinnä ajettiin kotiin eikä tehty mitään sen kummempaa.
Olin jo ihan loman tarpeessa ja nyt on onneks enää kolme viikkoo kouluu ennen joululomaa. Ja vika viikko on lähinnä kokeita eikä joka päivä ees tarvii mennä, oon vielä aika pihalla miten tää toimii mutta ehkä se selvii jossain välissä.

Pakollinen "kiva tien nimi"-kuva, kuka oikeesti nimee tien gaylordiks...?

The Mustangs of Las Colinas

Dallas


Toi stadium oli ihan valtava ja siellä oli jättimäinen screeni, tossa on Texas Techin band kentällä

Hävittiin toi peli jatkoajalla eli ei nostanu yhtään sen kiinnostavuutta

Tuntuu että tää viikko on vaan menny enkä yhtään tiiä mitä oon tehny... Ihan ku oisin vaan nukkunu koko viikon. No arki on arkee eikä kai tapahtunu mitään ihmeempää.
Perjantaina oli kuitenki Gold Duster Winter Formal, joka oli siis homecomingin tapanen tassiaistilaisuus, mutta pelkästään tanssijoille. Me lähinnä syötiin ja tanssittiin, mut mitäpä sitä muuta tansseissa tehtäiskään. Oli tosi hauskaa ja mulla on myös kuvia, mut ne ei oo vielä koneella joten laitan niitä sit myöhemmin.
Lauantaina oltiin yksissä häissä ja Texas-häät on kyllä ihan samanlaisia ku Suomi-häät. Ainakaan mä en huomannu mitään kummempaa eroo, ehkä täällä oli vähän enemmän jotain rivitanssin tapasia perus cowboytansseja, mutta muuten oli ihan samanlaista.

Tänään koristeltiin joulukuusi...joo no onhan nyt jo joulukuu. Tuntu aika oudolta mutta ihan sama. Monet on kyllä pistäny kaikki joulukoristeet pihoille ja joka paikkaan jo marraskuun puolessa välissä ja joululaulut vaan soi. En tiiä oonko ihan dementoitunu, mut ei mun mielestä Suomessa koristella paikkoja näin aikasin. Vai oonko ihan väärässä, millon Suomessa alkaa näkymään joulukoristeita?
Mulla on jo ihan joulufiilis ja oisin valmis uuteen lomaan. Joululoma on reilu kaks viikkoo, vois olla pidempi mut kai toi saa luvan riittää. Ja tammikuun eka viikko vietetään lomaillessa Cozumelissa, joka on siis Mexicolle kuuluva saari. Ei täälläkään kylmä oo, mitä nyt tänäänki se 30C ja aurinko paistaa ja sama jatkuu ens viikolla, mutta siellä pitäis olla vielä lämpimämpi. Tuntuu varmaan tosi oudolta viettää uusvuosi tollasessa säässä, mutta ainaki tulee uus kokemus. Mut ei Jenkeissä vissiin hirveemmin uuttavuotta ees juhlita, joten kai se on ihan sama missä sillon majailee.

Tässä kuulumisia tällä erää, pitäkää hauskaa Antti-myrskyn kanssa, ei oo sitä ikävä! ;)

-Sara

8 kommenttia:

  1. Anonyymi12/03/2012

    mua häiritsee, kun sun tekstin seassa on englanninkielisiä sanoja, jotka voisit ihan hyvin kirjottaa suomeks, kuten prom, thanksgiving day ja football. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sori englanti tulee vaan luontevammin ja sanon football koska amerikkalainen jalkapallo on niin pitkä ja jenkkifutis ei sovi mun suuhun. ja mun tietääkseni promille ei oo sanaa suomessa eikä homecomingille tai muille tanssiaisille

      Poista
  2. Anonyymi12/03/2012

    on suomessakin monilla ollu jouluvaloja ym jo jonkun aikaa :) samaten kaupoissa on marraskuun alusta asti ehkä jopa lokakuun lopusta, soinu välillä joululauluja ja on myyty joulukoristeita ja joulukalentereita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aa okei, ehkä musta vaan tuntuu että täällä koristellaan aikasemmin ja varmaan sekin vaikuttaa et kaikki koristeet on niin massiivisia verrattuna Suomen koristeluihin

      Poista
  3. hahaa, gaylord, ihan mahtava :D ! kivan kokonen toi futisareena.. ja kiva varmaa saada kokee tollanen kunnon jenkkijoulu!! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo meillä oli hauskaa ku bongattiin toi :D jep, ootan jouluu innolla!

      Poista
  4. vitsi mita jenkkielamaa elelet noi screenit ja kaikki sovit sinne hyvin noihin kuviin :) !! ja toi joululoman matka à la vache sara!!!! bisous

    VastaaPoista