3. syyskuuta 2012

Busy, busy, busy...

Eka kouluviikko on nyt takana ja ihan hyvin on menny. Oon tavannu tosi paljon mukavia ihmisiä, mutta nyt jo koulu alkaa tuntumaan ihan koululta. Ei yhtään huvita nousta klo 5.45 joka aamu ja lähtee kouluun 6.45 ja läksyjen tekeminenkään ei kiinnosta ollenkaan. Oon tottunu siihen, että Suomessa läksyillä ei niin oo väliä ja pärjään koulussa tekemättä niitä, mutta täällä ne pitäis oikeesti tehä, koska ne vaikuttaa arvosanaan ja silleen oppisin varmaan aiheitten sanaston nopeemmin. Yritän jostain saada motivaatiota panostaa kouluun, mutta just nyt ei kyllä kiinnostais.
Koulupäivät on kaikkina muina päivinä klo 7.25-14.30 paitsi torstaina päästään jo yheltä. Koulun jälkeen on sitten kaikki urheilut yms. ja ne kestää yleensä pari tuntia. Mulla ei onneks vielä oo ollu mitään koulun jälkeen, mutta tällä viikolla on clubien ekat tapaamiset ja aion liittyä drama clubiin, joten sen takia mun pitää jäädä koululle joinain päivinä. Mut tällasia on mun maanantait, tiistait ja perjantait:

7:25-8:16 French
8:22-9:15 Pre-Calculus (matikka)
9:21-10:12 Anatomy & Physiology
10:18-11:09 Technical Theater
11:15-12:06 Theater Art
12:06-12:36 C Lunch!!!
12:42-13:33 English
13:39-14:30 Dance/Drill Team

Muut tunnit kestää siis 51 min paitsi toinen tunti on jonkun takii 53 min. En kuitenkaan oo koulussa ikinä kärryillä tuntien alkamis- ja loppumisajoista, koska kello soi joka välissä. Se soi kun tunti alkaa ja loppuu ja se soi myös välitunnin puolessa välissä. Sen lisäks se soi aamulla 7:15 ja kaikkien lounastuntien alussa ja lopussa. Mä en koulussa ikinä katokaan kelloa vaan siirryn luokasta toiseen sillon kun kello soi. Välkät on 6 minuuttia, mikä on aika luksusta täällä päin maailmaa. Ei siihen sen enempää oikeestaan tarviikaan, koska välkällä ei muuta tehä kun kävellään luokasta toiseen. Täällä ei jäädä juttelemaan kavereitten kanssa siihen asti, että tunti alkaa vaan luokkaan mennään heti kun ehtii. Oon myös huomannu, että kukaan ei polta tupakkaa täällä eikä noilla välkillä edes ehtis. Myöskää aikuiset ei kuitenkaan polta, oon nähny korkeintaan 5 ihmistä polttamassa täällä.

Keskiviikkosin ja torstaisin meillä on block day, mikä tarkottaa sitä, että keskiviikkona on vaan 1., 3., 5. ja 7. tunti ja torstaina sitten 2., 4. ja 6. Ke tunnit kestää ihanat 94 min ja to 97 min. Ne tunnit kyllä tuntuukin pitkiltä, mut ehkä ihan hyvä olla myös pitkiä tunteja, että osaan palata takasin Suomen 75 minuuttiin. En ymmärrä mikä logiikka tuntien kestoissa on, ois paljon helpompaa jos ne kestäis kaikki 95 min tai 50 min eikä ois tollasia epämääräsiä aikoja, mutta onneks on kello kertomassa, koska liikutaan paikasta toiseen. Mä vihaan koulubusseja, koska ne lähtee vaan pari minuuttia tuntien loppumisen jälkeen ja niihin saa melkein juosta, ettei myöhästy. Sen lisäks ne on ihan täynnä ja vaikka on ilmastointi, siellä on kuuma. Onneks mun ei tarvii kulkee bussilla kun vaan pari kertaa viikossa.

Tänään on Labor day eli ei oo kouluu. Sen takii me mentiinkin viettää pitkää viikonloppuu toiselle puolelle Texasii, Austiniin. Hostdadin veli asuu siellä ja majotuttiin sen luona. Mulla oli tosi kivaa ja tässä on pari kuvaa sieltä. :)
Lauantaina mentiin lähellä olevalle joelle ja vuokrattiin tubet, joilla sitten kelluttiin jokea pitkin. Aikaa meni muutama tunti ja siellä oli kyllä PALJON ihmisiä meiän lisäks.
Hostsisko Marieke

Hostdadin veljen takapiha. Siellä näky tosi paljon peuroja ja aika aavikoitunutta siellä on. Tuolla tuulee koko ajan ja kovaa ja on TOSI kuuma, joten siellä kasvaa lähinnä matalia puita ja heinää. Maisemat oli kuitenkin tosi nättejä ja tykkäsin olla tuolla! :)

Sunnuntaina mentiin veneilemään ja se oli tosi hauskaa. Siellä näky myös paljon bileveneitä, jotka oli ihan täynnä ihmisiä.

Austin on tosi kukkulaista seutua ja kaikki talot tuolla oli tosi hienoja.
Nyt pitäis jaksaa tehä läksyjä ja herätä aamulla taas kouluun. Mun tekis mieli mennä juoksemaan, mutta viime päivät on ollu tosi kuuma, yli 100F eli yli 38C, eikä tuolla sen takia pysty juoksemaan. Kuudelta illallakin on vielä ainakin 35C ja kaheksalta on jo pimeetä. Aamusin ois vähän viileempi, mut en tykkää juosta aamusin. Kuulemma kuukauden päästä alkaa viilenemään, että sitä odotellessa... Osaisin just nyt arvostaa sitä Suomen ilmastoo, vaikka on tää rusketuskin ihan kiva.

-Sara

8 kommenttia:

 1. Kivan näkösiä maisemia :)

  VastaaPoista
 2. hei oot ruskettunu ihan kivasti! woow ja muutenki kaikki näyttää nii ihanalta sul on varmasti kivaa siel !! :) omaa lähtöö ootellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on tosi kivaa, enaa pari paivaa sun lahtoon et ei tarvii kauaa odotella! ;)

   Poista
 3. Oot ihan kesätunnelmissa!! "Hostdadin veljen takapiha. Siellä näky tosi paljon peuroja" ei hitto ampuuks ne niit sielt takapihalt ja on sillain "our dinner is ready!" ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei sentaan. Mut siella ne kuljeskeli. Ja pakko olla kesatunnelmissa talla saalla!

   Poista
 4. WOW! kaikki on nii erilaista ja naurattaa noi sun kuvaukset tuntien kestoista ym, samalla lailla puhuit ennen lähtöä kans :D Kiva kun näät jo sukua ja jännä että koulu alkaa 7.25. 8/8.30 - 17/17.30/12 päiviä odotellen ;) nauti lämpimästä vaikka toi voi jo olla tuskasta mutta rusketus ennen kaikkea vai mitä! x

  ps voisitko ottaa ton koodi robottitunnistuksen pois.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho en tienny et mul on se mut joo otan pois. Nautin lampimasta, onneks ilmastoinnit toimii nii ei ihan tarvii kuolla. Ma jannitan teian lahtoo taalla, tsemppii! Saa naha ootko yhta tunnekylma ku ma ja et itke kental vaikka kaikki muut itkis, jotenki epailen etta et :D

   Poista