7. elokuuta 2012

Alle 30 tuntia...

...siihen, että oon Helsinki-Vantaalla odottamassa lennon lähtemistä. Ihan käsittämätöntä miten nopeesti aika on menny!

Eilen hyvästelin jo paljon kavereita (ja itkin paljon) ja tänään oli vuorossa sukulaiset ja pari kaveria lisää. Oli kamalaa hyvästellä mun pieni kummipoika ja kyllä tuli haikeet fiilikset kaikkien muittenkin hyvästelemisestä. Kaikkia tulee kova ikävä! Mutta vuosi on suhteellisen lyhyt aika, ei ne tärkeimmät ihmiset minnekkään katoo. Huomenna vielä liikaa ihmisiä nähtävänä ja torstainakin kentälle saan onneks seuraa. :)
Siskon tekemä läksiäiskakku (:

Pakkaaminen on paljon vaikeempaa ku odotin! Miten on mahollista tunkee vuoden vaatteet ja muut kamat 23 kiloon? Mä en ainakaan osaa... Laukku painaa ihan liikaa, tuliaiset siitä 6kg, oho! Huomenna onkin sitte viimenen tilaisuus yrittää tunkee kaikki kamat laukkuun. Vielä pitää mennä kauppaan ostamaan vaikka mitä ja en tosiaan tiiä mihin tilaan mä nekin aion laittaa. No, se on huomisen ongelma.

Miten tunteet heittelee näin paljon, nyt oon ihan älyttömän innoissani lähössä! Vielä pari päivää sitten ei tuntunu miltään ja sitä ennen pelotti enkä yhtään halunnu lähtee. Onneks nyt lähdön hetkellä kuitenkin on hyvät fiilikset ja toivon että tää tunne kestää torstaihin asti.

Tää onki nyt mun viimenen postaus Suomesta, seuraava tulee maailman toiselta puolen. Kaikki pitäis nyt olla valmiina lähtöön paitsi mun ylitäys matkalaukku ja kohta heitänki hyvästit Suomelle melkein 11 kuukaudeks. Jännittää, jännittää...

-Sara

2 kommenttia:

  1. ollaan samoilla lennoilla :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei niinpä ollaanki, siellä sitte törmäillään! huomenna...

      Poista