21. elokuuta 2012

Funny things

Annoin tuliaiset perheelle viime viikolla ja ne tykkäs tosi paljon. Muumipyyhkeet oli hostmomin mielestä todella sulosia ja Tatun ja Patun Suomi -kirja on ollu menestys. Kaikki jotka istuu keittiön pöydän ääressä lukee sitä ja jokaisen mielestä se on tosi hauska. Suklaata kaikki rakastaa ja hostdad tykkää myös salmiakista! Oli kyllä aika pettymys, kun kenenkään mielestä se ei ollu kamalaa. Kukaan muu paitsi hostdad ja minä ei kyllä haluu syödä sitä, koska ei se kovin hyvääkään niitten mielestä oo. Odotin jotain suurempaa reaktioo kaikkien kuulemieni kauhutarinoiden jälkeen... Mutta tuliaiset oli siis melko onnistuneet. :)

Mun mielestä tosi hauska asia näitten puheessa on se, että kaikki myyjät, tarjoilijat yms. sanoo aina ma'am, kun ne puhuu mulle. En koe itteäni mitenkään madamiks ja musta se kuulostaa siltä et oon ainaki 45-vuotias enkä 17. Joka kerta se hämmentää, mutta ehkä siihen ei enää parin kuukauden päästä kiinnitä huomioo. Ma'amin lisäks y'all on sana, jota kuulee tosi paljon. Houstonissa kukaan ei ikinä sano you all vaan joka kerta se on y'all. Ja nää käyttää sitä ihan koko ajan, paljon enemmän ku muualla käytetään you allia. Et näitä saatte sitten kuulla ku tuun takasin Suomeen!

Tässä on meiän ihanat lemmikit. (:


Kävin maanantaina ekaa kertaa leffassa täällä. Menin mun hostsiskon Marieken kanssa kattomaan Step Up Revolutionin ja tää leffateatterisysteemi on kyllä aika hämmentävä. Lippu ostetaan siitä box officesta ulko-ovelta ja heti kun menee sisään, ne tarkistaa, että sulla on lippu.  Sitten sä saat vapaasti vaellella siellä ja ostaa jotain syötävää ja sit kävelet vaan sisään sinne ite saliin. Paikat ei oo numeroituja eli kaikki saa ite päättää mihin menee istumaan. En tajuu miten ne valvoo sitä, että ihmiset menee kattoo sitä leffaa, johon ne osti lipun, koska kukaan ei ulko-oven jälkeen haluu nähä sun lippuu eikä kukaan valvo mihin saliin meet. Ja kun nää on vielä tosi tarkkoja siitä, että ihmiset noudattaa ikärajoja, R-rated leffaan ei todellakaan saa lippuja, jos ei oo henkkareita, joilla todistaa et on yli 17. Mut mikä estää sua ostamasta lippuja toiseen leffaan ja sit menemästä kattoo toista, en tiiä.

Kävin myös jollain tanssikoululla nykytanssitunnilla. Se oli yllättävän kivaa ja meen vielä koittaa jazztuntii. Hostmom sano, että voin varmaankin käydä näillä tunneilla maanantai- ja tiistai-iltasin ja se ois kyllä tosi jees! (: Ryhmä oli tosi mukava ja kaikki oli innoissaan, kun sanoin et oon vaihto-oppilas Suomesta. En usko, että suurin osa ees ties missä Suomi on, koska jotkut ei ollu koskaan ees kuullu New Orleansista, vaikka se on USAssa... Ja ehkä hauskointa tällä tunnilla oli se, kun yks tyttö tuli mun luo ja sano "you have beautiful ears, they are so round" ja sitten se katto niitä tosi ihailevasti. Enpä oo tota ennen kuullu, mutta kai se pitää ottaa kohteliaisuutena. :D Monet myös ihmettelee sitä, kun mulla on niin monta reikää korvissa, koska täällä ei oo kovin yleistä, että on ees kahta yhessä korvassa ja mulla on siis toisessa 4 ja toisessa 3.

Tänään vietin aamupäivän ottaen aurinkoo. Täytyy kyl sanoo et voisin tottuu näihin yli 35C lämpötiloihin auringonpaisteen ja oman uima-altaan kera. On vaan jotain niin ihanaa, kun voi kävellä ulos ottamaan aurinkoo minä päivänä tahansa, koska joka päivä on hyvä sää siihen. Ja jos tulee kuuma, voi mennä uimaan. Got to love it!

-Sara

3 kommenttia:

 1. Ihana lukee näit sun tekstei ku ihan ku puhuisit ääneen just sillee ku ollaa yhes !! Nauroin tälle nii paljon ääneen :D:D: varsinki noi korvat. 35+ aurinko siis mitä ne on? tääl on 15+ sataa sataa sataa. ihanaa. Söpöi noi eläimet! EIN SITTENKI BLOGIN mut en varmaa päivitä kovin usein :) take care, y'all

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitti! (: Joo Suomen kesä on ihana. Ja kiva et teit, luen sitä aina ku päivittelet!

   Poista
 2. Vaikuttaa kivalta blogilta :) Vois jäädä seuraileen, ku ei oo tullu näitä vaihtariblogeja muutamaan vuoteen lueskeltua.

  VastaaPoista