2. elokuuta 2012

Tuliaisia, viimehetken valmisteluja ja liikaa tekemistä

Tosiaan, kävin siis jo melkein 3 viikkoo sitten ostamassa tuliaisia, mutta kiire pukkaa päälle enkä oo ehtiny tekemään niistä postausta. Olin jo aikasemmin ostanu pari kirjaa ja Muumi-mukeja, mutta silti ostosreissulta tarttu mukaan vaikka mitä.
Olin ajatellu ostaa jotain Marimekkoa, mutten tehnykään niin, koska en keksiny mitään tosi kivaa ja järkevän hintasta. Tässä nyt kuitenkin kaikki mun tuliaiset tällä hetkellä:
 • Muumi-pyyhkeet jokaiselle
 • Tatu&Patu: This is Finland -kirja
 • Toisenlainen Suomi-kirja
 • Pentikin Poro-lautasliinoja
 • Lumenen kynsilakka ja Iittalan Kivi-tuikku (hostsiskolle)
 • Iittalan Designpääkaupunki-termosmuki (hostveljelle)
 • Lumenen Berry Refresh -tuotteita (hostäidille)
 • Lumenen tuotepaketti (hostisälle)
 • Suklaata + salmiakkia
Sininen Kivi-tuikku
Tossa siis tuliaiset, jotka aion antaa hostperheelle heti. Sen lisäks oon hankkinu valmiiks joululahjat täältä Suomesta:
 • Muumi-mukit jokaiselle
 • Koirien Kalevala -kirja
 • Villasukat jokaiselle
Viikon päästä mä jo istun koneessa (luultavasti ihan paniikissa) ja oon matkalla kohti Houstonin lentokenttää. Missä vaiheessa se tuskasen pitkä odotus muuttu ahdistavaks kiireeks? Tai oikeestaan ei mua edes ahdista, tuntuu että kaikki mun ajatukset ja tunteet vaihdosta on kadonnu yhtäkkii. Mua ei jännitä, ei pelota, en oo innoissani... En osaa yhtään ajatella että lähtö on alle viikon päästä. Kuukaus sitten lähtö tuntu tosi todelliselta ja olin ihan kauhuissani mut ei enää. Elän vaan tavallista elämää Suomessa ja kaikki muut panikoi mun puolesta. En varmaan edes osaa itkeä, kun hyvästelen kavereita ja sukulaisia, koska en ymmärrä olevani oikeesti vuoden poissa. Nyt mua alkaakin pelottaa, etten tajuu lähtöä vielä lentokentälläkään ja Jenkeissä iskee sitten todellisuus ja meen siellä ihan paniikkiin. Panikoisin mielummin Suomessa, mutta en mä voi itteeni pakottaa itkemään.

Pakkaaminen ois pakko alottaa tai edes sen miettiminen. Mut en yhtään tiiä mitä muuta mä tarviin kun vaatteita, any ideas? Musta tuntuu, että lähen täältä laukussa vaan paljon vaatteita, tietokone ja kännykkä ja sitten huomaan perillä mitä kaikkee ois kannattanu ottaa mukaan. Onneks melkein kaiken voi ostaa myös sieltä jos tarvii.

Yks rokote pitää viel hoitaa kuntoon maanantaina mut sitten uskon et kaikki asiat on pakkaamista ja ihmisten hyvästelemistä vaille valmiit. Niihin tosin käytänki aika paljon aikaa joten tuskin on viikkoon tekemisen puutetta. Koitan ehtii tehä viimehetken paniikki -postauksen vielä johonki väliin!

-Sara

4 kommenttia:

 1. Moi,
  mulla on ihan samanlaiset fiilikset lähdön suhteen että ei jännitä eikä pelota tai mitään. Eikä itkettänyt kun joutu kaverit hyvästelemään vuodeksi.
  Minne päin sä oot menossa? Mä lähen 7.8. Corryyn, Pennsylvaniaan YFU:n kautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meen Houstoniin, Texasiin AFS:n kautta. Joo mäki näin viimestä kertaa jo paria tosi hyvää kaveria enkä vaan osannu itkee vaikka periaatteessa ois "pitäny"... Tosi oudot fiilikset koko ajan.

   Poista
 2. Anonyymi8/04/2012

  Moikkaa mul toi sama, että elän ihan tavallista elämää mitä nyt pakkaamista mietin ja teen :D Sit monet panikoi ja pelkään et ne kelaa mun olevan kunnon tunteeton, mut kuten sanoit, ei voi pakottaa itseään itkemään! Mulla itellä on matkalaukussa vaan vaatteita, tärkeet paperit ja parit elektroniset laitteet :D ei sinne muuta varmaa mahtuiskaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva et joku jakaa tän saman tunteen! No, en kai mäkään sitten muuta tarvii ja totta, ei varmaan mahtuiskaan :D

   Poista