19. elokuuta 2012

My First Week

Aika menee niin nopeesti, 10 päivää Jenkeissä takana. Käytiin alkuviikosta rekisteröitymässä kouluun ja se oli aika tuskaa, koska ekalla kerralla oltiin koululla tunti ja tokalla kerralla kaks tuntia. Koulun rekisteröitymissysteemi ei oikein toimi ja suurin osa ajasta meni vaan oman vuoron odotteluun. Mutta selvittiin sieltä hengissä ja päädyin valitsemaan nää:
 • Englanti
 • Matikka
 • Psykologia/Sosiologia
 • Ihmisen anatomia
 • Ranska
 • Teatteri
 • Tanssi
Oon ihan tyytyväinen noihin, haluisin vaan jo päästä kouluun. Mut enää viikko koulun alkuun. :)

Tää viikko on ollu lähinnä yksin kotona hengailuu, koska muulla perheellä on töitä/muuta menoo enkä tunne vielä ketään. Vähän on ollu tylsää, mutta ens viikko pitäis olla aktiivisempi.
Perjantaina mentiin mun synttäreitten kunniaks kattoo Cirque du Soleilia. Oon nähny yhen esityksen aikasemmin ja ne on kyl tosi taitavia. Tykkäsin paljon! Lauantaina oli sit mun syntymäpäivä ja mentiin shoppailee hostmomin ja -siskon kanssa. Ne halus väkisin ostaa mulle vaatteita synttärilahjaks, joten lopulta en käyttäny ku $15 omaa rahaa. Rakastan näitten kauppoja, koska kaikki on niin paljon halvempaa ku Suomessa! En tiiä miten saan tuotuu kaikki kamat takasin täältä...

Illalla hostmomin vanhemmat tuli meille juhlistamaan mun synttäreitä ja vietettiin sitten ilta niitten kanssa. Tässä on mun hieno kakku!
Tänään käytii kirkossa ja täytyy kyllä sanoo, ettei ollu ihan perinteinen suomalainen messu. Siellä oli bändi, joka soitti kaikki biisit ja sanat heijastettiin kankaalle, jotta kaikki voi laulaa. Biisien aikana seistiin ja ihmiset tanssi mukana. Siellä oli myös stand up -koomikko kertomassa nauramisen tärkeydestä. Tunsin itteni vähän ulkopuoliseks siellä, mutta ehkä mä totun tähän kaikkien kirkkosunnuntaiden jälkeen.

Viimesen vuorokauden on satanu kaatamalla ja mä tosiaan tarkotan jotain ihan muuta ku Suomen sateita. Nyt sateet alkaa olee ohi ja päästään taas ihaniin 35C lämpötiloihin. En vieläkään kyllä ymmärrä miks sisätiloissa on niin kylmä, koska ulkona on liian kuuma jos ei oo shortsit päällä, mutta sisällä jäätyy. Makes no sense. Siinä nyt tää viikko lyhyesti kerrottuna, saa nähä mitä ens viikko tuo tullessaan. (:
Meiän talo

Takapiha
-Sara

4 kommenttia:

 1. Hei mitä hittoa? miks en oo tienny tästä? :D pakko lukee kaikki aikasemmatki postaukset :--D mut joo ihan kivan näkönen talo sulla siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska oon sneaky ;) ja joo onhan se :D

   Poista
 2. Saraaaaa mun tuli niin kylmät väreet ku luin tän!!! Toi koti ja kaikki ei vitsi! Sun perhe vaikuttaa niin ihanalta just toi vaatejuttu ja sit toi kirkko kans varmaa vähän niinku helluntailaiset täällä :o ihanaa aikaa siellä xoxoxoxoxoxoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (: Niinpa! Varmasti sunki perhe on ihan mahtava, ihanaa aikaa sulle sinne! Enaa pari viikkoo ;)

   Poista