12. elokuuta 2012

Here I really am!

Nyt oon saapunu tänne Amerikan ihmeelliselle mantereelle! Pääsin perille siis torstaina klo 14 Houstonin aikaa eli -8 tuntia Suomen ajasta. Aluks meillä oli lyhyt orientaatioleiri, minne oikeestaan mentiin lähinnä nukkumaan eikä siellä ollu paljonkaan asiaa. Perjantaina hostperheet tuli hakemaan meitä hotellilta ja mun perhe tottakai tuli toiseks viimesenä, että oli kunnolla aikaa stressata.

So far, mulla on ollu tosi kivaa ja perhe on ihana ja talo hieno. Kaikki on isompaa Texasissa, ja sen kyllä huomaa. Tiet on valtavia puhumattakaan ruokakaupoista, missä valikoima on ihan liian laaja eikä ikinä pysty päättämään mitä merkkiä ostaa. Mun perheessä onneks syödään melko terveellisesti, paljon vihanneksia, hedelmiä yms. Eli toivo elää, etten lihois kymmentä kiloo täällä ollessa!

Tähän mennessä en mitään kovin erikoista oo ehtiny tekemään, lauantaina piti olla sukulaisen 80-vuotis syntymäpäiväjuhlat, mutta yks toinen sukulainen kuoli äskettäin, joten näitten juhlien tilalla olikin hautajaiset. Synttäreillä mun oli tarkotus nähä sukua, mutta hautajaisiin en menny mukaan joten en oo vielä montaa sukulaista nähnyt. Sunnuntaina menin hostsiskon ja sen kavereitten kanssa rannalle. I enjoyed ja paloinki vähän vaikka yritin käyttää paljon aurinkorasvaa. Suomen kesään tottuneena en osaa suojautuu auringolta... Tosiaan sää täällä on KUUMA ja toooooosi kostee. Aina ku menee ulos yllättyy uudestaan siitä miten kuuma siellä on. Päivisin on noin 35C ja tällä kosteudella se tuntuu ainakin 50:ltä. Kaikissa sisätiloissa ja autoissa on kuitenkin hyvä ilmastointi ja monesti sisällä on tosi kylmä.

Koulu alkaa vasta kahen viikon päästä, tiistaina tosin meen hostmomin kanssa rekisteröitymään sinne ja valitsemaan kurssit. Huomenna saan kännykän, en tosin tiiä mitä sillä teen vielä koska en tunne ketään kenelle soitella... No kyllä niitäkin ihmisiä vielä ilmaantuu. Tähän mennessä kaikki on sujunu tosi hyvin, toivottavasti jatkuu samalla tavalla! Nyt meen nukkumaan ja postailen taas kun on aikaa/asiaa.

-Sara

1 kommentti:

  1. Anonyymi8/14/2012

    Kuulosta just jees! Lisää toki kuvii, kun pystyt (:

    VastaaPoista